Hamilton "Yere Tutuş Yoktu"

yazar:

kategori:

Mclaren Mercedes takımı, son yarışlarda aracını oldukça geliştirmiş ve Hamilton son 2 yarışta galibiyet mücadelesi vermişti.

Mclaren Mercedes’in hızlı virajlara sahip Spa pistinde zorlanacağı tahmin ediliyordu ancak takımın her iki pilotunun da sıralamalarda 2. seansı geçememesi büyük bir şaşkınlık yarattı.

Hamilton sıralamaları 12. sırada tamamlarken Kovalainen 15. sırada kaldı.

Hamilton “Bugün nerede olacağımızı bilmiyorduk bu yüzden büyük bir şok olmadı. Son 2 yarış harikaydı ancak buraya gelmeden önce bu pistte gerekli yere basma gücünün olmayacağını biliyorduk. Yarın ne olacağını göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Aerodinamik anlamda yapılacak hâlâ çok iş var. Bakalım Suzuka'ya nasıl uyum sağlayacağız.

  2. hiç şaşırmadım nede olsa alıştık hafta içinde yapılan açıklamalarda galibiyetin olmayacagını ve aracımızın bu pistte uymadgını biliyorduk umarım iyi bir stratejiyle ilk 8 girip puan çıkartabilirz.

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Uzun Süreden sonra tekrar yorum yapabilmek güzel.. 🙂 Bu kadar kötüsü de beklemiyorduk ama hamilton pit icindeyken de olumsuz derecesine basini salliyordu..Pek umudu yoktu yani kersle umarim yükselir ve en azinda puan aliriz

  4. valla o kadar cok seye sasırdımki.ilk 3 e de şaşırdım Mclarenede alonsoyada redbullada buttonada.yani şaşılacak cok sey var ama bu kadar olmasını beklemiyordum yarışta daha net göreceğiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir