Hamilton, Scherzinger ile Ayrılığa Rağmen Odaklanmış Durumda

Son şampiyon Lewis Hamilton, sevgilisi Nicole Scherzinger ile ayrılmış olmaları karşısında performansının düşeceği iddialarını kabul etmedi.

2007’den beri bir ayrılıp bir barışan ikilinin daha önceki ayrılıklarında Hamilton’un bundan etkilendiği görülmüştü.

Hamilton geçmişte bunun kendisini etkilediğini söylese de artık bu durumu idare edebilecek kadar olgun olduğunu söyledi.

Hamilton “Geçen sene dış etkilere kapalı bir zihinsel yaklaşım sergiledim.”

“Tabi ki geçmiş senelerde genel olarak hayatımı etkileyen durumlar oldu ancak geçen seneki zihinsel yaklaşımı bu sene de sürdürebileceğimi düşünüyorum.” diyerek bu iddiaları yalanladı.


Yorumlar

“Hamilton, Scherzinger ile Ayrılığa Rağmen Odaklanmış Durumda” için 21 yanıt

  1. Bu adamı beğenmem için başka bir sebep daha ; bizden biri hatta benden, bakınca kendimi görüyorum

  2. hamiltonun bütün acemilik, zayıflık ve kötü tutumları hep McLarene denk geldi, şuanda eski olumsuzlukların tekrarlanacağını sanmıyorum. Eski günlerin üzerinden yaklaşık 8 yıl geçmiş, artık bir zahmet olgunlaşsın 🙂

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Sadece suçlu Hamilton mı? McLaren’in yüzünden adamın kesin dediğimiz şampiyonluğu gitti.

      1. boggyvilian avatarı

        McLaren Hakkinen’in daha en az 1 şampiyonluğu Raikkonen’in 2 şampiyonluğunu harcamıştır.

      2. 2007 de %100 hamiltonun suçuydu, 2010 da yine kendsinin saçma kazalara karışması ve pist dışında yaptığı itici açıklamalar yüzünden kaybetti. 2011 düşüşe geçti zaten. 2012 dayanıklılık sorunlarınıda bahane ederek zaten baştan kaybetmişti, çıkıp birkaç yarış kazanıp daha fazla para veren takıma kaçtı.

        1. 2007’de çaylak pilot takıma geliyor neredeyse 0 hatayla yarışıyor ve 100% hamilton’ın suçu nasıl oluyor anlamadım? son yarışta 30 saniyelik vites kutus bozulmasa veya ondan önceki yarışta 5 tur geç pite çağrılmak yerine zamanında pite çağırılsa şampiyondu zaten, ha ama bu mclaren’in suçu da değildi. casusluk yüzünden şampiyonluk ferrariye verilecekti. ancak hamilton’ın suçu hiç değildi.

          2011’de mclaren ile kim olursa olsun şampiyonluk kazanılamazdı.

          2012 bahane falan demişsin de düpedüz olan olaylar bahane değildir. adam yarış bitiremedi. sadece araç yüzünden 80 puan civarı kaybetmiştir, pitte sorunlar vs. yani adam aynı alonso gibi didindi, şampiyon olamayınca bıraktı. tüm kariyerinde mclarende yarışacak hali yok zaten. 6 sene yeterli.

          1. RoyalHunt, 2007 de McLarenmi hamiltona çinde, pit yoluna girerken aracı pist dışına çıkarıp çakıl havuzuna göm dedi… hem de son üç yarış kalmış ve 17 puan öndeyken. Son yarıştada hamilton kendisi bile itiraf etti yanlış tuşa bastığını ve araçta geçici teknik arıza oluştuğunu vs. Sonrasında da bir türlü kubica ve rosbergi geçemedi. neyse uzatmaya gerek yok ancak Kimi McLarenden ayrılırken çok üzülmüştüm çünkü adamın kariyerinde aracın hakkını vermediği birtek yarış bile hatırlamıyorum, ancak hamiltona baktığımda şımarıklık görüyorum ve ayrıldığı içinde hiç üzülmüyorum…

            1. sen kimiye üzülüyorsun da kimi ferrari’ye geçtiğinde artık mclaren’i aynalarımda görürüm dedi, hamilton mclaren’dan ayrıldığında mclaren her zaman benim kalbimde olacak dedi.

              o pite girmeden önce geçenlerde video paylaşmıştım, pite o kadar geç alındı ki sol arka lastiği açılmış içi görünüyordu. ee durup dururken çime girmesinin bir bahanesi olmalıydı. ve brezilyada “yanlış tuşa bastım” bahanesi de aynı şekilde. yani hamilton’ın hatası yok, şampiyonluğun ferrariye gitmesi lazımdı. çin’de hamilton’ın hatası olsa bile, 10 üzerinden en az 7si mclaren’in hatasıydı, sonuçta çaylak ve hayatında ilk defa şampiyonaya yarışan bir pilotu o kadar bitik lastiklerle pitte tutarak. ama dediğim gibi bunun bilerek yapılan birşey olduğunu düşünüyorum.

              1. 2007 çinde hamilton bitik lastiklerden dolayı çakıl havuzuna girmedi yağmur yağmaya başladı ve o da pit yoluna girerken hızı normalden fazlaydı ve geç firenden dolayı kontrolü kaybedip saplandı. kimi konusuna gelirsek o lafı ne zaman söyledi hatırlamıyorum ancak söylemiş olsada şakayla karışık söylemiştir diye düşünüyorum. Ayrıca ben kiminin McLarende yarıştığı sürece herzaman aracın maksimumunu çıkardığını özellikle belirtmek istedim. öte yandan hamiltonda McLarenden Mercedese geçtikten sonra pek güzel açıklamlarda bulunmadı o da takımı oldukça eleştirmişti. Aslında hamiltonun takımı eleştirmemesi gerekir o kadar uzun süre destek aldığı takımı eleştirmek hiç doğru değil…

              2. kimi o lafı ciddi ciddi söyledi. şaka yapmadı. sen öyle algılamak için kesin şaka yapmıştır diyorsun, ve hamilton’ın hatasına 100% kesin o suçludur diyorsun ki değil, şampiyonluk için 4 puana ihtiyacı olan pilotu pistte 5 tur fazla tutmak zaten bir takım hatası. pite hızlı girme konusunda ise arka lastikleri açılmıştı ve frenlemede arkada tutuş kalmadığı için çakıllara çıktı -veya öyle bir hata yapmış numarası yaptı.

                sene içinde her pilot hata yapar, zaten hata payları da vardır. hepsi hata yaptı, hamilton çaylak olmasına ve ilk defa şampiyonluk mücadelesinde olmasına rağmen en az hata yapanlardandı.

                o yine iddia ettiğin “hamilton yanlış tuşa bastı” hakkında da hamilton’ın bir hatası olmadığını mclaren kendisi söylemişti zaten. hamilton’ın benim hatam dediği haberi nerden okuduğunu cidden merak ettim.

              3. Tabi Royal o sıralar FIA’da ofisboy olarak çalıştığı için bu kadar net biliyor olayları 🙂

        2. 2010 ve 2011’e diyecek bir şey yok. Ama 2012’de McLaren Hamilton’ı yedi resmen. İspanya’daki stratejik hata, Singapur ve Abu Dhabi’deki teknik arızalar en azından 3.’lük şansını öldürdü.

          Hamilton 2013’te en azından pilotun kazandığı kupaları müzesinde saklamayan, performans anlamında McLaren’den çok daha üstün bir takıma geçti. Bence Mercedes Hamilton’a baskın oldukları zaman şampiyonluk sözü verdi. Yoksa Hamilton McLaren’den ayrılmazdı.

          1. bu yaptığın açıklamalrdan sanki McLaren bilerek ve kasten teknik arızaya sebep olmuş gibi bir durum ortaya çıkıyor. hiçbir takım bunu kasten yapmaz teknik arıza adı üstünde öngörülemeyen sorunlar bunlar, stratejik hataları ise her takım yapıyor risk alıp daha iyisini yapmaya çalışırken bazen tersi olabiliyor. şunu belirtmem gerekiyor bazı pilotlar her şartta takımla beraber olur ve elindeki araçtan maksimumu çıkarır, ben hamiltonun 2009 dışında bunu yaptığını görmedim…

            1. @forever-Mclaren
              Lewis fanı olsamda yorumlarına hak veriyorum dogrusu.

              1. Didem, hatırlayacak olursan Lewisi 2010 sonuna kadar bende savunuyordum, ancak baktım adamın özel hayatı takımın ve kariyerinin önüne geçti, 2007 de hadi çaylaktı vs 2008 ilk yarış dışında sonraki 3-4 yarış yine saçmalamıştı son yarış son virajdaki atağı olmasaydı az kalsın onuda kaybediyordu ki kendisi bile yarış sonrası takıma başardık mı diye sormuştu. 2009 bence Lewisin en iyi sezonuydu kususrsuz sürdü ve maksimumu çıkardı araçtan. ancak 2010 da McLaren şampiyon olacak hıza sahipti enazından pilotlar şampiyonluğunu… fakat sezonun ikinci yarısı ne zaman aynasında alonsoyu görse yol veriyor veya geçiliyordu, ayrıca olmadık kazalara karışıyordu tam 3 yarışta kazalara karışarak ki bence üç kazada da hamilton acele edip saçma şekilde atağa geçmeseydi önlenebilirdi. 2011 de buttona geçilmeyip pilotlarda ikinci olabilirdi, 2012 de araç hızlıydı teknik arızların çıktığı doğru fakat adam zaten ayrılmayı kafasına koymuştu…

              2. Çok haklısın 🙂
                2012’de yine iyiydi mental açıdan olsun ataklar konusunda olsun sakindi.
                2010’da kendi hatalarından dolayı kaybetti şampiyonlugu.Monzada yarışı kazanacak aracı olmasına ragmen saf gibi acele edip ilk tur yarış dışı kalmasını hala unutumam keza singapurda Webber’le yaşadıgı teması.
                2011 deli dönemi olarak adlandırıyorum artık.Bir pilot özel hayatındaki sorunları nasıl olurda iş hayatına yansıtıp pistte çarpışan arabacılık oynar.O sezon Lewise az laf söylemedim 🙂

            2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
              Lewis-Hamilton(#TeamLH)

              @forever-Mclaren Yukardan aşağıya tüm yorumlarını okudum.

              Royal Hunt’un açıklamaları yeterli,

              2007 sezonunda bir çaylak şampiyonluk kovalıyor bu bile her takıma kısmet olmaz.

              1 kaç sezon haricinde McLaren’in suçu daha ağır basıyor.

              Kesin dediğim şampiyonluk 2012 sezonuydu resmen vites kutusu,benzin pompası sorunuyla adamın şampiyonluğu elinden alındı sonra da LAUDA hamleyi yaptı aldı.

              1. Benzin pompası ve Vites kutusunu kimden alıyordu McLaren ? Sırf bu sorunlardan dolayı 50 puan kaybetti Mercedes yüzünden.Sonrası malum adamı ayarttılar aldılar.Neyseki 2012 de kaybettirdikleri şampiyonlugu 2014’de verdiler.

            3. Tabi ki McLaren’in Hamilton’ı sabote etmesi gibi bir şey mümkün değil.

              Hamilton bence de 2009 dışında bahsettiğimizi başaramadı. 2011’de Button çok daha iyi bir iş çıkarmıştı

          2. hamilton “şampiyonluk sözü” alıp öyle ikna olacak bir pilot değil. brawn’ın 2014 motorlarıyla ilgili ikna etmesi ve mclaren’deki rezalet 2012 sezonu bunun nedeniydi. hamilton’ın takımdan istediği tek şey brawn’ın dediği gibi takım arkadaşıyla eşit yarışmak olur. şampiyonluk sözleriyle vesaire işi olmaz hamilton’ın.

            2010’da son yarışlarda kazaya karıştı ancak yine de paket olarak rb ve ferrari’nin gerisindeydi mclaren. 19 yarışın 15’inde pole alan bir araca karşı, DRS’siz bir sezonda şampiyonluk zordu. hayatımın en iyi turunu attım dediği ingilterede rb’nin 1 saniye gerisinde 4. sırayı aldı.

        3. Şaplak sever takımlar şampiyonluğu gibi pilotlar şampiyonluğunu da Ferrari’ye vermeye cesaret edemedi. Fia ihraç etmeme karşılığında Mclaren ile anlaştı. Sonrası kocaman bir tiyatro oyunu idi.Bazıları Raikkonen’i şampiyon sanıyor.Eskiden olsa Mclaren taraftarı diyen birinin bu mavalı yemesi beni üzerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir