Mallya'dan Fisichella'ya Övgüler

yazar:

kategori:

Böyle bir sonuç beklemediğini söyleyen Mallya “Bu inanılmaz. Pole pozisyonunu beklemiyordum ancak kesinlikle memnunum ve mutluyum.”

“Ancak bana bunu bekleyip beklemediğimi sorarsanız cevabım hayır.”

“Tüm övgüler takıma ve pilotumuza. Ben sadece oturup keyfini çıkarıyorum.”

“Fisichella harika turu sadece bugün atmadı atmadı, dün yağmurda da harikaydı ve tüm hafta sonu çok hızlıydı.”

“Aracı seviyor, onunla yemek yedim ve o gerçekten aracı sevdiğini söyledi. Elinden gelenin en iyisini yaprı ve akıcı bir şekilde sürerek pole pozisyonunu kazandı.”

“Tüm övgüler ona.” dedi.

Yarıştaki şansları konusunda konuşan Mallya “Önce adım adım ilerlemeliyiz. Yarışı başlayıp bitirmeli ve ardından konuşmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    işte böyledir bu işler..
    arkandan demedikleri kalmaz emekli olsun gitsin derler..ama bi başarıyla göklere çıkarırlar..vay be hayat bu işte 😀
    kimseye laf etmiyorum bu arada 😀 yanlış anlaşılmasın:D

  2. Küçük bütçeli takımların zaman zaman kendilerine moral sağlayabilecek çıkışlar yapabilmeleri hem kendileri için güzel hem de bu sporun izlenebilirliğinin devamı için gerekli. Fisichella pol pozisyonun getirdiği avantajla starta sonrasında arkasındakilere savunma yaparak ilk 5 turun zevkli geçmesini sağlayacaktır… ondan sonrası allah kerim 🙂

  3. f-1 de tüm diğer sporlarda olduğu gibi ekonomisi iyi olan genel olarak iyi sonuçlar alacaktır ama bir sporu güzel yapan işte bu normal şartlarda kazanamaz denilenlerin kazanması veya başarılı olması.yoksa en büyük parayı veren hep kazansa o sporu zaten kimse izlemez.her yarışı ferari yada mclaren kazansa o zaman niye izlensinki.bilinemezlik cazip olan faktör bu işte.sürpriz olma ihtimali.

  4. jenson button sampiyonadaki baski nedeniyle stres altindasin galiba. hahaha. sene basinda mucadelenin tadini cikarin diyen adamlar simdi sinir kupu olarak geziyor ilginc tabi.

    dusuk butceli takimlar figuran degil. gridi doldurmak icin yok onlar. belki inanmazsin ama onlarin da taraftarlari, hedefleri var. onlar da basariya ac. f1 buyuk markalarin yeri ama onlardan ibaret degil.

  5. Jenson Button avatarı

    Şu Lafa Kıl Oluyorum "Düşük bütçeli takımların böyle başarılara ihtiyacı var"

  6. Yarın ilk puanlarını almalarını temenni ediyorum. Düşük bütçeli takımların böyle başarılara ihtiyacı var.

  7. helal olsun tek kelimeyle süperlerdii

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir