Raikkonen: "Yarın İçin Tahmin Yürütmek Zor"

yazar:

kategori:

Daha önce Spa’da 3 kez kazanan Raikkonen, ön gruptaki olağandışı sıralamanın tahmini zorlaştırdığını söylüyor.

Raikkonen “Kesinlikle gridde daha yukarıda olmayı tercih ederdim ancak bugün elimizden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Önde olmanın zor olacağını biliyorduk ancak yine de bu da iyi bir pozisyon, özellikle de öndekiler ile farkın ne kadar sıkı olduğuna bakarsak.”

“Araç yakıt yüklüyken hafif olduğu zamana göre daha iyi kontrol ediliyor ve yine öyle oldu. Böylesine olağandışı bir sıralamada yarın için tahmin yapmak zor ve ortaya çıkan tüm fırsatları değerlendirmeye çalışacağım.”

“Yarınki sonuç büyük ölçüde starttan sonra ilk 2 virajda kazanacaklarımıza bağlı olacak. Aracın pistin farklı bölümlerinde farklı kontrol ediliyor olması, bizim bu sene aerodinamik yere tutuşta yaşadığımız sorunu kanıtlıyor.” dedi.

Son sırada kalan Luca Badoer ise “Mutlu değilim çünkü bu sabahki antrenmanların ardından Q2’ye geçebileceğimi düşünüyordum.  Ne yazıkki özellikle trafik ve küçük sorunlar yüzünden iyi bir tur atamadım.”

“Son turuma güveniyordum ancak Vettel ile bir olay yaşadık ve bu pist dışına çıkmama neden oldu ve sıralamalarımı bitirdi. Performans bakımından bir adım daha geliştim ancak henüz yeterli değil: benim için en zor şey ritm tutturmak ve aracın limitlerini bulmak. Yarın, Valencia’daki yarışa göre daha iyi performans göstereceğime eminim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. kazanırsa 1, kazanamazsa 2..

  2. Kers ile startta iki sıra aynı tur bir kişi daha geçerse kalan iki kişiyide pitlerde neden olmasın başarabiliriz

  3. bitirsede bitirmesede…

  4. bence yarışı bitiremez.

  5. tifosi_forza_raikkonen      avatarı
    tifosi_forza_raikkonen

    kimi F60/a ramen olağanüstü yeteneklerini konuşturuyor..podyuma bile razıyım..gerçekçi olmak lazım..

  6. emre özduru avatarı

    Kimi kazanır veya kazanamaz ama en güzeli ise Kimi artık tekrar av'a çıktı.

    adam kesinlikle motive olmuş durumda hele F60 gibi fiyasko bir araç ile.

  7. gokhan cinar avatarı

    bravo kimi har
    kaydın gercekten f60 a ragmen zorladı gercekten cok iyi harbiden f60 agır depoyla daha iyi sonuclara alabiliyor bu bir avantaj start önemli yrın 2 kişiyi gecerse yine kazanabilir kim tekrar tebrikler

  8. hadi raikkonen su yarısı bızım ıcın kazan mutlaka starttan o ruj'un sonuna kadar gec 2-3 kısıyı pıt stoplardada mutlaka sıra kazanırsın cunku ondekılerden daha agırsın ılk 6 pılotların arasında en agırı raıkkonenden yarısı kazanmasını beklıorum!

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Ben burda Raikkonen'in Monaco'da ki gibi bir şansa sahip olduğunu düşünüyorum.

  10. heyy kimi: you think there fore you fast… >>>>>> gooo kimi right nowwwww !!!!!!

  11. valla hic hayalci degilim mantikli dusunen herkes bu sonuca varir yarin ki yaris kimi ile barichello arsinda gecer biri 1. biri 2. olur umarim en sevdigin pistte en tepede yer alirsin da su alonsocu medya ve fanatikleri susar biraz en azindan sezon sonuna kadar

  12. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bu yarışı umarım podyumda bitirir.sonuc yarısda uc podyum pek fena sayılmaz bu f60 ile…

  13. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kazanacaksın dostum ..sende cok ıyı bılıyorsunkı bu pıstte herzaman gerıden kazanabıldın.umarım yıne ole olur.ılk sektor cok onemlı kazandın kazandın yoksa cok cabalaman gerekecek

  14. Şüphesiz ki Kimi yarınki güçlü favorilerden biri. Benim tahminim Trulli'nin ya da Kimi'nin kazanacağı yönünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir