Badoer Ferrari ile Yarıştığı için Pişmanlık Duymuyor

yazar:

kategori:

Medya tarafından eleştirilen İtalyan pilot, “Basının yaptıkları dışında mutluyum. Benim için ve takım için tek sorun medya. Yazılanların yüzde doksanı kötü şeyler. Benim için bunların bir önemi yok çünkü ben gazete okumuyorum, herkes istediğini okuyabilir ama insanlar bundan etkilenebiliyorlar ve ben de bundan hoşlanmıyorum. Medyanın yaptıkları dışında şu anda mutluyum çünkü Ferrari için yarışıyorum ve F1’deyim. Gelişmeye devam ediyorum ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Diğer pilotlar da bana gelip bunun zor olduğunu söylüyorlar.”

Spa’da da yarışa son sıradan başlayacak olan Badoer hayal kırıklığı yaşadığını söyledi ve daha iyi bir performans sergileyebileceğini düşünüyordu.

“Sinir bozucu oldu çünkü Ferrari ile yarışmak benim hayalimdi. Ama bu şansı yıllar önce yakalayabilseydim her şey çok farklı olurdu çünkü iki yıl önce çok daha iyiydim. Ne yazık ki hayatınızda olacak her şeyi seçemiyorsunuz ve bu fırsat benim için en kötü zamanda geldi. On aydır araç kullanmıyordum.”

“Yine de performansım iyi olmasa bile bu şansı elde etmiş olmaktan memnunum. Ama eğer daha fazla yarışa çıkabilirsem gelişeceğiden eminim.”

Durumu yarınki yarıştan sonra değerlendirilecek olan Ferrari pilotu eğer koltuğunu koruyabilirse Monza’da daha iyi olacağından emin.

“Benim için Monza çok özel. Kendi memleketimdeki pist ve orada tur zamanı rekoru bana ait. Kesinlikle Monza herkesin beklediği büyük adımı atacağım.”

 


Yorumlar

  1. Pankart tam bir rezillik ve ayıp. Fanatikler yapar ancak bunu. Biz badoer'i anlıyoruz. Ferrari'nin karizmasına da hiç bir şey olduğu yok. Kayba tahammülü olmayacak bir pozisyonda da bulunmuyor, bu durumda personelinin durumunu düşünmek daha gurur verici ve profesyonelce olur.
    Bu yarış sonunda kırmadan teşekkür ederler olur biter. Basın ve taraftarın da terbiyesizleşmesine lüzum yok. O kadar yılda yapılan o büyük karizma böyle şeylerle çizilmez aksine benim aklıma gelen bazı hoş tavırları sergilerseniz markaya saygı ve sevgiyi arttırabilirsiniz.

  2. Mükemmel bir pankart, süper bir ironi.

    Ama Luca Badoer Ferraride yarışırkenki kötü performansı nedeniyle artık test pilotluğunu da kaybetmiş olacak bu gidişle. Sönecek kariyeri tamamen ama ben pişmanlık duymuyorum diyor orası daha da ilginç.

  3. o ne komik bir pankarttır ya :))))

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    look how bad you are!

  5. ulan gozumuzdeki o "emektar, sadik test pilotu" imajini da cizdirdi. gerci onda suc yok. butun suc buyuk baslarda. manager oynar gibi deneysel yonetiyorlar artik takimi :s

  6. Fatih Gülmez avatarı

    Eskiden nasıldı bilmem ama bu Badoerin ne kadar iyi bir test pilotu olduğundan da şüpheliyim. Aracı doğru düzgün kullanamayan birisi limitleri zorlamadan aracı nasıl anlayabilir ki.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    anneannem ferrariyle luca'dan daha hızlı olur mu diyor 😀 tabi onlarda büyük anne diye geçiyor 😀

  8. Ertan Akkaş avatarı

    Schumi olayı dışında tamamen Mc Laren nickli arkadaşa katılıyorum. Ferrari gibi bir takımın yönetimi çok daha iyi bir seçim yapabilirdi. Badoer'in kötü olduğunu söylemiyorum ne kadar iyi bir test pilotu olduğuna şüphe yok. Ancak diğer taraftan Badoer gibi bir test pilotunun yarışması aracın geliştirilmesi için bir nimettir. Eminim tavsiyeleri dikkate alınacaktır.

  9. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    fotograf herşeyi anlatıyor:D Ferrari yi tebrik ediyorum bir McLaren taraftarı olarak.Çizdikleri imajın nasıl basit hatalarla silinebileceğini gösteriyorlar.
    Hala ne yapacağına karar verememiş bir Shumi(Mika ya da Montoya yı örnek almalı).Ferrariden beklenmeyecek Pit hataları , Strateji hataları. Badoer olayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir