Button Şampiyonluğu Kaybetmekten Korkuyor

yazar:

kategori:

Brawn GP pilotu Belçika Grand Prix’si sıralamalarında 14. sırada kaldı ve takım arkadaşı ile Red Bull pilotlarının yarışta kendinden daha fazla puan almasından endişe duyduğunu söyledi.

18 puan avantajı bulunan Button, “Bu çok büyük bir avantaj değil. Son yarışta Rubens’e karşılık 8 puan kaybettim ki orada yeterli hızım vardı. Burada ise hızlı değilim ve o dördüncü sıradayken ben ilk onun dışındayım. Başladığımız gibi bitirsek bile bana karşı çok puan kazanacak. Kötü hafta sonları geçirmeye devam ederse bu çok kolay eriyebilecek bir fark ama şu anda yapabileceğim bir şey yok.” diyor.

Button, “Şu anda araçtan yeterli hızı alamıyorum bunu araştırmalıyız. Birkaç hafta sonra Monza’da olacağız ve umarım orada sorunları çözebiliriz. Araç artık sezonun ilk bölümlerindeki gibi hissettirmiyor. Birkaç soğuk yarış geçirdik ama sıcak havada da doğru dengeyi bulamadık.” diye devam ediyor.


Yorumlar

  1. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Umarım bu korkulara kapılarak daha büyük kayıplar yasamassın Jenson. Etekleri tutuşmak dedikleri bu olsa gerek:))
    Buarada Enescim Button zaten büyük bir dibe vurus yasamakta iken sezon basındada Brawn la şiddetli bir çıkış yaşadı e suandada çıkştan şiddetli birşeilde aşağıya iniş yasıyor gibime geliyor:)) Valla bence korkuları yersiz değil şampiyonluk sallantıdaa :)))

  2. ferrari araca hiç yeni parça koymuyor ama adamlar şampanyayı patlatıyor .Bu adamda anca araçtan şikayetçi be

  3. gokhan goruur avatarı

    araçta zaten enteresan bir yavaşlık var. ama monzada da böyle olursa o zaman işler yaşşşşşşşşşşş

  4. gokhan goruur avatarı

    bence böyle olması şampiyonluk mücadelesi açısından yani izleyiciler açısından iyi. ama button için tabiki iyi değil. O , bu sene şampiyonluğu alacaktır.Çünki yarın bütün şartlar buttondan yana olacak ( güvenlik aracı , yağmur vs…)

  5. Jenson Button avatarı

    Bence de Bu Böyle Gitmeyecek Button Bir Daha ki Yarışa Düzelecek İnşallah

  6. böyle gitmez ben de onu söyleyeyim :)) her çıkışın bir inişi her inişin de çıkışı vardır

  7. Böyle giderse Rubens şampiyondur söyleyeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir