Vettel "Şampiyonluk Mücadelesinin Ucu Açık"

yazar:

kategori:

Vettel, Spa’nın ardından Button ile fark kapandığı için oldukça mutlu.

Vettel “Şu ikisi dışında herkesten daha fazla puan kapattık ancak şampiyona klasmanına bakarsanız bu oldukça iyi bir sonuç.”

“Şampiyona hâlâ açık. Dürüst olmak gerekirse bu seneki şampiyona çılgınca geçiyor. Bu hafta sonu Force India’nın hızlı olduğunu gördük ve Monza’da da hızlı olacaklardır. İnişli-çıkışlı bir sezon ve bu yüzden istikrarlı olmak önemli.”

“Bugün şampiyona lideri Jenson’dan 6 puan alabildik. Ona ne olduğunu bilmiyorum. Bugün birinci olmak güzel olurdu ancak dünkü sonucun ardından elimizden gelenin en iyisini yaptık.” dedi.

Vettel, Raikkonen ve Fisichella’dan hızlı olduğu için sıralamaların yarış sonucunda etkili olduğunu söylüyor.

Vettel “Yarış performansımız güçlüydü ve önümdekilerden hızlıydım. Başlangıçta pozisyon kaybettik ancak yine de iyi sonuç.”

“Brawn’lardan puanlar aldık ve ben Jenson ve Rubens’ten daha fazla kazandım. Tekrar yarış bitirmek ve yarış bitirebilecek kadar güçlü olduğumuzu görmek güzel.” dedi.


Yorumlar

  1. İstikrarlı olursa ileriki yarışlarda ve podyuma çıkmaya devam ederse olabilir Vettel şampiyon. En azından güzel güzel tecrübesini arttırıyor. Şampiyonluk yolunda Vetteli desteklemesem de (Webber'in şampiyon olmasını isterdim bu sene) olabilir diyorum.

  2. çağlar öktem avatarı
    çağlar öktem

    böyle kötü start pozisyonu ve kötü kalkışlarla zor

  3. Bu hatalarla zor biraz. Sıralama turlarında düzgün bir tur atabilseydi yarış için ciddi bir şansa sahipti. Geçen yıl da ikramlarla dolu bir şampiyona izledik ancak bu sefer iki değil, dört aday var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir