Fisichella, Ferrari Kokpitine Çok Yakın!

yazar:

kategori:

Bugün Radio 5’e konuşan Force India Ticari Direktörü Ian Phillips “Yaklaşık olarak önümüzdeki 24 saat içerisinde geçişin olmasını bekliyoruz.” dedi.

Felipe Massa’nın yerine yarışlara çıkan Luca Badoer’in beklenen performansı gösterememesi ve yarışları son sırada tamamlaması, uzun zamandan beri İtalya’da Ferrari kokpitine kimin geçeceği spekülasyonlarına hayat veriyor.

Domenicali dün yaptığı açıklamada Massa’dan gelecek haberleri bekleyeceklerini söyledi ancak Massa’nın yaralanan bölümünde platin olduğu ve şu anda durumu iyi olsa da yarışmasına izin verilmeyeceği söyleniyor.

Phillips şöyle devam etti: “Henüz kimse bizden bir şey istemedi ancak önümüzdeki 24 saat içerisinde Force India takım patronu Vijay Mallya’nın aranması ve Fisichella’yı Ferrari için serbest bırakmasının rica edilmesi büyük bir olasılık.”

“Force India’nın onu serbest bırakma dışında bir seçeneğinin olduğunu düşünmüyorum.”

“Ferrari Ferrari’dir ve özellikle de İtalyanlar için harika bir atmosfer sunan Monza’da kendi evinde yarışacak. Eğer Ferrari iyi iş çıkarmazsa koltuklar koparılıp piste atılacaktır.”

“Bu yüzden onlar Raikkonen’le önlerde mücadele edebilecek birisini koltuğa koyacaklar.” dedi.

Bu geçişin gerçekleşmesi halinde Force India’da yarış koltuğuna gelecek sene de yarışması beklenen Vitantonio Liuzzi’nin geçeceği tahmin ediliyor.


Yorumlar

  1. ya arkadaslar iyi guzel soyluyorsunuz da unuttugunuz bir sey var fiatin f1 e ayirdigi para oyle eskisi gibi degil o yuzden hele hele de bu kriz ortaminda eski si gibi ortalikta at oynatamaz ferrari kim ne derse desin su an krizde 2 3 tane gercekten kar eden sirketler var o kadar kolay olsa onlar f1 e girer biraz mantikli olun nerde volkswagen grubu(volkswagen,audi,seat,skoda, scania,%50 porshe)onlar hala f1 girmiyor ve bmw ayrilmak istiyor siz hala neden bahsediyorsunuz kolay degil force indianin da durumu iyi degil ve vijaj malja vermez fisiyi onlarin da ihtiyaci var fisikoya

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Tek yarışlık pilotlarla uğraşacaklarına adam gibi bir İtalyan pilotu bulup oturtsunlar o koltuğa ;
    Milliyetçilikleri aşikar fakat ticari kaygılarla hareket etmekten sıkılmadılar bir de bize milliyetçi derler ,yakında eskide olduğu gibi takımlar milliyetlerine ayrılacaklar fakat onlara sorarsan globalleşen dünya fakat onlar giderek içe kapanıyorlar ;
    Bu olayın birde diğer boyutu her sürücü her takımda yarışsın ki bu da olayları ve F1 daha ne kadar saçma yapacaklarının ispatı ….

  3. ferrari badoer örneğinden sonra bir daha tecrübesiz,yarış pilotu olmayan birini yarıştıramaz,bu lüksü yok.tifosiler italyada başarı ister.fisichella benim en sevdiğim ve en yakından takip ettiğim pilot,çok teknik ve kaliteli bir pilottur,en iyilerle yarışıp başarılı sonuçlar almıştır.force indiayı sıfırdan aldı gelinen nokta ortada.ferrarinin hakkını verir.

  4. Daha mantıklı seçenekler var. Buna bu kadar para verileceğine Gene gibi seçenekler var ve GP2 den insanları değerlendirmek daha mantıklı.

  5. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Fisico için harika olur onu ferraride görmek isterim.Eski pilotumuz olarak sevdigim bir pilot.

  6. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Sutil fisiden çok daha iyi. Spa tecrübe pisti olduğu için genelleme yapılamaz.
    FErrari isterse Fisi de ister. Parasınıda ödendikten sonra sorun yok.

  7. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Su lanet olasıı Lucadan kurtulalımda yerine kim gelirse geldin hiç mühim değil 😀 Fisiyi sevmem ama bir İtalyan olmasıda Monzadaki atmosferi tüm şiddetiyle dahada körükler gibi :)))

  8. cihan çelik avatarı

    Ferrari her zaman istediğini almış bir takım ve yine bu şekilde olacaktır.

  9. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    daha neler 😀 Fisichella Spa'da başarılı olmuş, Monza'da da aynı sonucu alması büyük ihtimal. Mallya neden izin versinki. Force India'nın da Serhan Acar'ın dediği gibi durumları iyi değil. Bir podyum zaferine daha ihtiyaçları var yada ilk 8 içinde puanlara

  10. cihan çelik avatarı

    Bunların hepsi söylenti ama bu söylenti gerekleşeceğe benziyor Fisichella Ferrari'de yarışırsa süper olur arkadaşlar bana göre…saygılarımla

  11. cihan çelik avatarı

    Bunların hepsi söylenti ama bu söylenti gerekleşeceğe benziyor Fisichella Ferrari'de yarışırsa süper olur arkadaşlar bana göre…saygılarımla

  12. tifosi_forza_raikkonen      avatarı
    tifosi_forza_raikkonen

    Luca Badoer/den çok daha iyi olduğundan eminim..en azından FERRARİ gibi bir markanın aracının hem yarışta hemde sıralama turlarında son sırada olması oldukça trajikomik..

  13. Kariyerinin sonunda Ferrari'de yarışması onun için çok iyi olur.

  14. renault dayken sevdiğim bir pilotdu şimdi de öyle inş yarışır ferraride nede olsa 2 side italyan

  15. Fisichella adına mutlu olurum egerki gerçekleşirse:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir