Lorenzo Şampiyonluğun Şimdi Mümkün Olduğuna İnanıyor

yazar:

kategori:

Yamaha sürücüsü yarışı kazanarak, şampiyona lideri Valentino Rossi’nin de yarış dışı kalmasıyla aradaki puan farkını 25’e indirdi.

Lorenzo kolay olmayacağını bilse de şu anda şampiyonluğun ulaşılabilecek bir yerde olduğunu düşünüyor.

“Biliyorsunuz bu yarıştan önce şampiyonluğun artık imkansız olduğunu söylemiştim, Şimdi ise zor ama imkansız değil. Eğer kazanmak istiyorsanız, daima limitlerde olmalısınız ve son iki yarışta kazanmak için limitteydim ancak kaza yaptım ve hayal kırıklığına uğradım.”

“Bugün durum tamamen değişti ve Valentino ve Dani’nin başına geldi bunlar. Onlar için değil ama benim için harika bir durum bu.”

“20 tur boyunca konsantrasyonumu korumak zor oldu çünkü sıkılmıştım. Ama başka şeyleri düşünüp rahatlayamazsınız çünkü o zaman kaza yapabilirsiniz. Son turda ise zevk aldım ve çok güzeldi.”

Sıradaki yarış Rossi’nin evinde İtalya’da olacak. Lorenzo bu yarış için de, “Valentino’yu yenmek zor ve evinde daha zor olacak ama ben Misano’yu seviyorum ve zirvede, ilk üç içinde olmaya çalışacağım.” diyor.

Indianapolis’te yarışı Lorenzo’nun arkasında ikinci sırada devam ederen kaza yaparak yarı dışı kalan Rossi ise bunun kendi hatası olduğunu kabul ediyor. Rossi virajı geniş aldıktan sonra yarış çizgisine dönerken pistin kirli bölümünde fren yaptığını ve motoru sağa doğru yatırdıktan sonra düştüğünü söylüyor. O anda neden böyle olduğunu anlayamayan Rossi verileri incelediklerinde durumu anladıklarını belirtiyor.

 


Yorumlar

  1. sen işte ancak böyle yarış kazanabilirsin lorenzo. bu yarışta hissettiğin zevkin tadını çıkar. bir daha bu anları yaşatmayacak sana rossi. hayal gücünü rossi'nin arkasında bitirebilmeye yoğunlaştır.

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    avcunu yala sende medet umanlarda.

  3. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    avcunu yala sende medet umanlarda.

  4. ROSSi olmasinda kim olursa olsun hersene ayni kisilerin sampiyon olmasi seyirci sayisini düsürür F1 de summi de oldugu gibi tekkeller kirilmali hersene baska biri samp baska bir takim kazansin iste mücadele ve seyir zevki diye ben buna derim ….

  5. Rossi düşmezse şampiyon olamazsın sevgili Lorenzo…

  6. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Kıyamam yaa zaten Rosside sampiyonluga simdiden kesin gözüyle bakılmasının aptallaıkla yorumlanabilecegini söylemişti içine dogmus gibi İndy de olacaklar:)) kesinlikle Rossi den üstün oldugunu düşünmüyorum heleki uc noktalarda ama genede gönlüm bu sefer senin kazanmanda :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir