Mallya Uyardı: "Tek Seferlik Değildi"

yazar:

kategori:

Fisichella’nın yarış galibiyeti mücadelesi vermesinin ardından konuşan Mallya, benzer performansı Monza’da gösterebilecekleri konusunda iyimser konuştu.

Mallya “Neden olmasın? Aracımızın mükemmel derecede hızlı olduğunu söyleyebilirim. Sektör zamanları bunu gösteriyor ve Monza’nın bize uyacağını düşünüyorum.” dedi.

Simon Roberts “Aracımız düzlükte hızlı.”

“Daha fazla downforce üretmesi için aracımıza akıllıca güncellemeler yaptık. Valencia güncellemeleri daha az sürüklenmeye neden oluyordu ve Spa ile Monza’dan önce iyi oldu.”

“Gelecek hafta aero testimiz var bu yüzden Monza için daha fazla bilgi toplamaya çalışacağız. Bu durumu mühendisler için daha kolay hale getiriyor ve daha hızlı olabiliriz.”

“Monza’da sürüklenme az. Orada bir kaç kanat daha deneyeceğiz. Gelecek hafta aero testi yapacağız ve Spa’nın aksine Monza’ya gittiğimizde cuma günü hangi kanatları kullanacağımızı biliyor olacağız ve piste güçlü çıkacağız.”

“Ardından Singapur için güncellemelerimiz olacak. Fabrikada araçlar için hazırlanmış bir sürü güncelleme var. Biz sürekli zorluyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. sutil'in bir sey yapmasini bekliyorum bu sefer..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir