Raikkonen: “Takım Sıralamalarını Anlamamız 3 Yarış Sürebilir”

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, yeni sezondaki takım sıralamasının ancak ilk 3 yarış sonunda oturacağını düşünüyor.

Sezonun ilk yarışlarında takımlar arasındaki güç dengesi genelde değişken oluyor ve Raikkonen bu sene de benzer bir durum olacağını düşündüğünü söyledi.

Raikkonen “Bir şey tahmin etmenin bir manası yok. 3 gün içerisinde tam olarak yerimizi göreceğiz. Ancak gerçek durumu görmek için 2 yarış daha geçirmeli, farklı pistlerde farklı koşullarda herkesin nerede olduğunu görmeliyiz.”

“Avustralya’da oldukça iyi sonuç almalıyız ancak nerede olacağımızı söylemek zor. Bu yüzden bilmiyorum. Nerede olacağımızı tahmin etmekle ilgilenmiyorum. Bir kaç gün içerisinde nerede olacağımızı göreceğiz. Sadece hata yapmadan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

2014 sezonu boyunca aracının ön tarafında sorunlar yaşayan Raikkonen, bu seneki araçtan daha mutlu olduğunu söylemişti.  Ancak Raikkonen buna rağmen her şeyin bir anda iyileşeceğini düşünmüyor.

Raikkonen “Açıkçası kış testleri iyiydi bu yüzden takım olarak genel anlamda daha iyi hissettik. Bu seneye çok daha hazır olduğumuzu düşünüyorum. Her zaman istediğimizi alacak mıyız? Bunu zaman gösterecek. Muhtemelen her zaman istediğiniz kadar hoş olmayacak ancak bu oldukça normal. Çok daha güçlü bir durumdayız ancak istediğimiz yerde olmamız için çok şey yapmamız gerekiyor. Bu oyunun bir parçası ve olduğumuz yerden mutlu olmalıyız. En azından testlerde, geçen sene bitirdiğimiz yere göre daha iyi yerdeydik. İyi iş çıkardık ancak yeteri kadar iyi olup olmadığımızı ya da ne kadar geliştiğimizi görmek için bekleyip göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: “Takım Sıralamalarını Anlamamız 3 Yarış Sürebilir”” için 2 yanıt

  1. baba olunca çene açıldı demek 🙂

  2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Rai beklendiğinden daha çok demeç veriyor bu ilginç aksine vettel fazla konuşmuyor.Vettel acaba biraz geri plandamı kalmak istiyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir