Marko, Toro Rosso’nun Renault’a Dönme İhtimalini Kabul Etti

yazar:

kategori:

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, ikinci takımları Toro Rosso’nun Renault’nun sarı renklerine dönme ihtimalini kabul etti.

Formula 1’de istediği pazarlama gücüne sahip olmadığını düşünen ve Red Bull ile arası gergin olan Renault’nun fabrika takımı olarak dönmek istediği biliniyor.

Marko “Renault pazarlama açısından kendisini farklı bir şekilde sunmak istiyorsa bu ya takım alarak ya da iki aracı sarıya boyayarak olacak.”

“Renault performansını iyileştirecek ve tesislerde iş birliği yapacaksa buna açığız.”

“Renault böyle bir çözümden mutlu olacaksa onlarla konuşmaktan mutluluk duyarız. Sadece takımı satma ihtimali değil, onlara iki sarı araç seçeneğimiz de var.” dedi.

Red Bull’un takımı Audi’ye satarak Formula 1’den ayrılmayı değerlendirdiği ancak Formula 1 yönetimi ile 2020’ye kadar olan anlaşmasından dolayı sıkıntıda olduğu da iddia ediliyor.

Audi söylentilerini reddeden Marko “BMW ve Toyota’nın da bir zamanlar uzun süreli anlaşmaları vardı.” dedi.


Yorumlar

“Marko, Toro Rosso’nun Renault’a Dönme İhtimalini Kabul Etti” için 7 yanıt

  1. Marko ve Tayfası f1 uzerınden yeterınce reklam yapıp dunya uzerınde yerel reklamlar yapmaktansa bu sekılde f1 e gırıp global reklam yaptılar ve ıstedıklerıne ulastılar lakın planları ve kazancları optımumdan dususe gecmeye baslayınca hemen satma ayaklarına gırmısler…Yazıklar olsun be…Dünya da o kadar hayranı olan bır takımı ıkı cırpıda satıyorlar…

    Ama yapacak bırsey de yok sonuctaHerkes erdı Muradına Bız cıkalım Kerevedıne Bu Hıkayede…

    Bır daha da Hem tuttugum takımı sattıkları ıcın(Toro Rosso) yu hem kacmayı planladıkları ıcın sittin sene redbull ıcmem…Karaktersız nazı tayfaları..

  2. meşrubatçılar yolun sonuna geldiler sanırsak

    kanatların kırılma anı.

  3. Oooo Marko Reis’den şok sözler demek ki perde arkasında Renault yumruğu masaya vurmuş ve şimdi iki takım var ikisini de sarıya boyayalım üzerlerini Renault logosu ile donatılım diyor heh şöyle yola gel bakalım paşa. Infiniti sponsorluğu sezon sonunda sona eriyor zaten.

  4. Senin yaptığın gider benim hoşuma gider

    Geçmişte sana çok 100 verdik şimdi 96 sını geri alıyoruz. Şimdi etrafında 4 dön bakalım.

    Ne demiştik yeni dönemde Mercedes ve Ferrari kapışacak dedik. Red Bull imparatorluğu yıkılacak dedik.

    Benim dediklerimin hepsi çıktı. Formula 1 uzmanıyım resmen Alonsoculardan daha bilgiliyim. Zaten sonuçlar ortada tahmin oyununda 2. sıradayım Alonsocuların hepsini geçtim. Bu hafta hedefim liderliğie yükselip mührü basmak.

    1. devam et çok güldürüyorsun 😀 😀

    2. Kapışmanız 34 saniye fark ise neyse 🙂

  5. öyle bir şey olursa redbull f1 den ayrılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir