Domenicali Monza'da Galibiyet Beklemiyor

yazar:

kategori:

Domenicali “Zor olacağını biliyoruz çünkü rakiplerimiz araçlarını geliştirirken biz geliştirmedik.”

“Bunun yanında Monza F60’ın karakteristiklerine uyan bir pist değil. Ancak diğerlerinin yapabilecekleri her hatayı avantaja çevirmeye hazır olmalıyız.” dedi.

Raikkonen de Macaristan’dan beri devam etmekte olan podyum sonuçlarının Monza’da da sürmesini istiyor.

Raikkonen “Belçika’da kazandık ve son yarışlarda da böyle devam etmek istiyoruz ve podyuma çıkmaya çalışacağız. Burası sezonun en önemli yarışlarından çünkü kendi taraftarlarımız önünde yarışıyoruz ve onları memnun etmek harika olur.”

“Pist sezon içerisindeki en hızlı olanı ve KERS’in Spa’da olduğu gibi avantaj sağlaması lazım. Kerbleri de iyi kullanmalıyız ancak bu son senelerde güçlü olduğumuz bir alan değil.”

“Cuma günü ne olacağını göreceğiz. Bu pistte her zamanki testleri yapmadık bu yüzden ne olacağını söylemek zor çünkü bu aerodinamik ayarları ile hiç test yapmadık. Zor bir hafta sonu olacak ancak her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapacağımız sözünü verebilirim.” dedi.

Domenicali ayrıca Spa’daki galibiyetin ardından cesaretlendiklerini ve gelecek sezon başında zayıf kalmamak için çok çalışacaklarını söyledi.

Domenicali “Yeni aracın daha etkili aerodinamisi olacak. Yeni lastikleri anlama da önemli olacak ve bir daha yavaş ve kırılgan bir araç ile başlamayı engellemeliyiz. Harcamalarda düşüş ile iyileşmek güçleşecek.” dedi.


Yorumlar

  1. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    baştan olmaz demeyin…ne demişler tüm yarınlar bir başkadır kimse bilmez kaybolan zaman ise geri gelmez…ben duamı yaptım aslanım kimi beni bizim hamiltoncu ufaklığa mahcup etmez inşaallah(ben ne yapsam tersini yapıyor ben ne tutsam en büyük rakibini tutuyor spa da hamilton yarış dışı kalınca abdesti kaçtı yarış bitene kadar dört gözle kimi kaza yapsın geçilsin diye bekledi)…

  2. Ayrıca bir arkadaşımız "Yarış 3 tur daha uzun olsaydı Vettel kazanacaktı" demişti, ona tekar katıldığımı söylüyorum Spa için.

  3. Bence Mclaren avantajlı olacak Hamilton kuru pistte kazanır, yağmur olursa herkesin şansı eşit gibi…

  4. Redbull kendini gösterebilseydi,kazanmamız mümkün değildi.
    Podyumlar devam etmeli 3.lük için.

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    aracı geliştirmiyorlarda maşallah yarış kazandılar 🙂 en azından McLaren gibi pistlere göre ön-arka kanat güncellemeleri yapsalar işe yarar. zaten Ferrari Belçika'ya göre arka kanat getirmişti.

  6. İnşallah bu sezon gelişmeyi bırakıp bir dahaki sezona önem vermeleri işe yarar. Bir dahaki sezon da bu sezon gibi olursa durum vahim.

  7. hadi aslanlarım benim bir galibiyet daha istiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir