Force India, Yeni Versiyon VJM08’i Mayıs Ayında Kullanacak

yazar:

kategori:

Force India, güncellenmiş yeni VJM08’i Monaco GP’sinden önce kullanmayı planlıyor.

Hindistanlı takım mali problemler nedeniyle yeni VJM08’i sezonun ilk iki testine yetiştirememişti.

Yeni aracın son testte kullanmasına karşın dayanıklılığıyla dikkat çeken Force India, güncellenmiş yeni VJM08’i mayıs ayının başında teslim alacak.

Robert Fearnley “Kışın kaybettiğimiz zamanı telafi etmek adına etkileyici bir araç hazırlamak için çalışıyoruz. Güçlü parçalar, aerodinamik gelişimler kısacası çok önemli gelişimler olacak”

“Kısa süre içerisinde Toyota Rüzgar tünelinin avantajlarını görmeye başlayacağız. Güncellenmiş araç tamamen yeni bir sürüm olacak” dedi.


Yorumlar

“Force India, Yeni Versiyon VJM08’i Mayıs Ayında Kullanacak” için 7 yanıt

  1. FIndia’nın şimdiki aracı zaten 2014 aracı üzerine yama. O yüzden hızlıca çalıştırabilip birşeyler yapabildiler. Yenisi nihayet hazırlanacak. Hadi bakalım.

    En azından Toyota WEC’de yarışlar kazandı bu tünelle 😀

    1. force indianın 2014 aracı tanıtımda yapılmadı mı yani yama tanıtımda 2014 aracına yapıldı diye biliyorum ben eğer senin dediğin gibiyse başarılılar ilk yarış için …

      1. Lansmandaki doğrudan 2014 aracıydı. Testlerin sonunda yeni aracı getirdiler ama ben o aracın da aero güncellenmiş 2014 aracı veya 2014 parçalarıyla dolu 2015 aracı olduğuna inanıyorum. Nerdeyse hiç sorun yaşamamalarını da buna bağlıyorum.

  2. Toyota’nın rüzgar tünelini kullanan araçların yarış kazanamaması da ilginç 🙂

  3. Toyota’nın F1’e yaptığı tek katkı efsane rüzgar tüneli herhalde. 🙂

  4. Toyota Allah tan yapmıs su tunelı de takımlar kullanabılıyor…Tesekkurler Toyota ya…

  5. Arkadaş merak ediyorum gerçekten ya bu Toyota Köln’deki rüzgar tünelini yapmasaydı? Ne olurdu koskoca Formula 1’in hali? Bütün takımlar orada test yapıyor ama Toyota’nın kendisi yok. Formula 1 bir reklam platformuysa hiç harcama yapmadan Toyota rüzgar tüneliyle bir çok takımdan fazla adından söz ettiriyor bence 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir