Tivibu’nun Formula 1 Yayınlarını Alıp Almayacağı Henüz Netleşmedi

2015 Formula 1 Şampiyonası’nda Türkiye’de Formula 1 yarışlarının Tivibu’da yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu henüz netleşmedi.

Sezonun ilk yarışı olan Avustralya GP, cuma akşamı son dakika duyurusu ile Tivibu Spor üzerinden yayınlanmış ve yarışı Serhan Acar anlatmıştı.

İlk yarışın Tivibu Spor’da yayınlanmasına rağmen sezonun kalan yarışları konusunda henüz bir net açıklama yapılmaması kafaları karıştırmıştı ve endişeler yerli çıktı. Tivibu’nun sadece ilk yarış için anlaştığı ve kalan yarışlar için görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Bugün Formula 1 yayın haklarını elinde bulunduran Saran Holding’den aldığımız bilgilere göre Tivibu Spor ile görüşmeler devam ediyor.

Aldığımız bilgilere göre 2015 Formula 1 yayın haklarıyla ilgili görüşmeler devam ediyor ve Tivibu 2 ya da 3 seneliğine yarışların yayın haklarını satın almak istiyor.

Konuyla ilgili gelişme olduğunda size en kısa sürede aktaracağız.


Yorumlar

“Tivibu’nun Formula 1 Yayınlarını Alıp Almayacağı Henüz Netleşmedi” için 31 yanıt

  1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    valla zor sanıyodum bende ama evde zaten ttnet kullandığım için aradım aylık 5 liradan aldım go maxi’yi gayet pratik oldu telefonu kapattıktan 5 dakika sonra uygulamayı indirdim şu an izleyebiliyorum her ay 5 lira faturama yansicakmış ayrıca telefonada indirdim ordan da zleyebiliyorum evde diilsem veya elektrik kesintisi bile olsa telefondan sorunusuz izleyebilecem Tivibu bu şekilde şahaneymiş istediğim anda iptal edebiliyorum mayıstan sonra spor paketi açıcaklarmış yeni fiyat belli olunca aricaklar ona göre spor paketini alcam şimdilik böle izlicez en sonunda kendi adıma bu belirsizlikten kurtuldum rahatladım baya

    1. yayınları almışlar mı onu sordun mu ? daha belli değil hiç bişey !

      1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
        RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

        evet almışlar mayısa kadar bu şekilde mayıstan sonra yeni kuracakları spor paketinde olacakmış bana dedikleri bu

  2. Serhan Acar ;

    Arkadaşlar, Malezya GP yayını için an itibariyle bana gelen (veya duyduğum / bildiğim) herhangi bir bilgi yok, yine beklemedeyiz =)

  3. OtonomAktor avatarı

    tivibu go aldım ilk yarış için giremedim ya üyeliğiniz aktif değildir uyarısını alıyorum. arıyorum müşteri hizmetlerini aktif gözüküyor diyor o zaman ben niye giremiyorum diyorum cevap yok. şikayet kaydı oluşturup kapıyoruz sürekli. en son sikayetvar.com a yazdım. bakalım ne olacak.

  4. Az önce yeniden görüştüm Malezya’nın yayınlanacağına dair herhangi bir bilgimiz yok dedi. Şuan için Malezya Tivibu’da değilmiş. Cuma günü belli olur elbette

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Tivibuda kalır bence hem uygun fiyat hem kaliteli yayın eğer tivibu yayın haklarını alırsa tivibu ev alıcam kesinlikle.

  6. TRT3 Spor da bu aralar cok F1 haberleri dönüyo bakalım kanalın ilgisi F1 doğru yönelmiş gibi inşallah alırlar..

  7. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    1 aylık tivibu go aldım hd kalitesinde süper avustralya sıralamasından dakikalar önce aldım.Görüntü kalitesinden çok memnunum süper.tivibuda yayınlanmaya devam ederse malezya ve çin’i de izlicem yani 7 tlye 3 yarış izlemiş olacam 7 tl’yi çok gören arkadaşlar sağda solda izlemeye devam etsin bir paket sigara alacaklarına 1-2 gün dişlerini sıksınlar alsınlar.illa paralı diye beleşçilik yapmayalım adamlara katkımız olsun biraz eğer antremanlarıda göstereceklerse zaten süper ötesi olur şuan o da belli değil zaten.Bence tivibu alan arkadaşlar 2 yarış daha izler tivibu aldıysa yoksada iptal ettiririz.sky’dan devam bence bekleyin arkadaşlar hemen eve bağlatmayın tivibuyu kesinleşsin öyle alın

    1. Mclaren_Alonsoo avatarı
      Mclaren_Alonsoo

      aynen en iyisi tivibu 😀

  8. Yusuf Hitay avatarı

    ben de çoğu kişi gibi ücretsiz bir platformda yayınlanması taraftarıyım. keşke trt alsa yeniden. benim gördüğüm en iyi yayını trt yapmıştı, serhan acar + az reklam. hatta sabah erken saatlerdeki yarışları kesintisiz izlediğimiz bile olmuştu. e daha ne olsun.

  9. Bir yarışlık anlaşma mı olurmuş. Tipik Türk işi. Son güne kalmasına saçma diyordum, son günden sonra dahi anlaşma yok. Rezalet resmen.

  10. d smartla olan 3 yıllık yakın ilişkimi dün itibariyle sonlandırdım. iptal nedenimin f1 olduğunu söyledim, adamlar açık açık bu sene yarışların olmayacağını söylediler nihayet. eh, neyse ki taahhütüm de 6 martta bitmiş olunca sorun yaşamadım. telefondaki şahıs ( 1 ay önce kuruş indirim yapmayan) iş ciddiye binince 35 tl.den 11 tl.ye düşmeyi bile kabul etti ama f1 yoksa dsmart da yok deyip ipini çektim 🙂

    aradım bu tivibu denen arkadaşları.
    artık tivibu ev için internet bile gerekmiyormuş, adresi alıyor, altyapının uygunluğunu kontrol ediyor ve internetsiz tivibu ev hizmeti sağlıyormuş. 12 ay taahhüt, maxi hd paket 14,90 (ttnet üyelerine), 24,90 ttnetsiz. valla hiç fena değil, 10 numara 5 yıldız kağıt üzerinde. netleşene kadar tivibu go ile devam, her türlü gideri var bunun, aferin.

    1. cgdsny_Ferr avatarı

      massa golü buluyorrrr.

      “Her yerinden öpüyorum massa, heryerinden” 🙂

  11. Tivibunun sitesinde TV alanlara 3 ay bedava tivibu veriliyor. 1 mart son gun yaziyor ama sorun yok veriliyor. O tarih tv alma tarihi. ordaki tv markalarindan birini yazip sms atmak yeterli.Fakat Aktivasyon icin site hata veriyor. Cagri merkezini aramak gerekiyor. Ben aldim avustralyayi bedava izledim.

  12. cobriatti44 avatarı

    tivibu nedir gençler nasıl formula 1 izliycek bu ülkede, adam formula 1’i gençken sever ve sevdimi yıllarca izler. Şimdiki geçnlerin hiçbiri F1’in ne olduğunu bile görmüycek nasıl sevip izlesin adamlar. 5-10 yıl sonra Türkiyede 30 yaş altı F1 izleyen kimse kalmaz…

    1. Bu da doğru. TR gibi motorsporları kültürü olmayan bir ülkede paralı yayını desteklemiyorum ben. He ülkede bu spor popülerdir, parasını alır kaliteli yayın yaparsın. Aynı SKY Sports gibi. Ama D-Smart’ın fahiş fiyatlarından iyidir tabi.

  13. Açık bir kanalda yayınlanmayacaksa Tivibu en iyi seçenek. En azından gençler anten peşinde koşmadan ceplerinden 3-5 verip izleyebilirler.

    1. Bu doğru. Tivibu D-Smart gibi pahalı değil. Ama keşke Turkcell Tv gibi kotadan yememe durumu olsaydı. 6 GB’ lık data paketi nedeniyle tabletten izleyemiyorum.

  14. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Allah’tan dolar düştü de Tivibu vazgeçmedi. Ben D-Smart taahhüdüm bitene kadar Tivibu Go ile devam edeceğim. Zaten Tivibu’da uydu sistemine geçecek. Ondan sonra Tivibu Ev akar. 😀

  15. aylık alınamadığı için uyduruk sistemlerinden dolayı yıllık aldık bi halta da yaradığı yok f1 olmazsa

    1. aylık alınamıyor mu ? alınabiliyordu değiştirmişler mi ?

      1. alınabiliyor,arkadaş yapamamış

        mobil ödeme ile bile alınabiliyor,inşallah Tivibu alır da en azından ek paketler gelene kadar 5 TL ye her F1 sever izler.

        siteye de not ; kaçak yayın vermeyin lütfen,20-30 lira herkes veremeyebilir ama günde 20 kuruş kenara atılırsa dahi F1 izleyebilir insanlar.

        1. evet şimdi baktım alınabiliyor hatta demosunu denedim tivibuspor hdyi açıp izledim biraz maç vardı görüntü gayet netti bir an önce açıklasında tivibu alalım bizde.

        2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
          Lewis-Hamilton(#TeamLH)

          Ne alaka herkes istediği gibi izler sen para verip izlersin ben bedava bunlara neden para vereyim ki?

          Siteye de not bırakmışın site vermese her yer skyf1,rtl,idman tv kaynıyor tivibu bile çıktı geçen yarışta.

          Asıl siz bunları beslemezseniz bunlarda paralı f1’e yanaşmaz.

          1. he ya he

            beslemediğimiz için 3 yılın ardından az kalsın ilk yarış yayınlanmama tehlikesi varken son anda bir yarışlık yayın hakkı alındı değil mi ?

            5 TL verip fakirlemezsin korkma

      2. avea ile aylık olmadı arkadaşlar avea bizde sorun yok dedi, ttnet telefonla 10 kişiye aktarıp 10una da papağan gibi tivibu almak istiyorum dedikten sonra aylık fatura göndeririz gibi saçma bişey söyledi ben de yıllık çekip kredi kartından aldım.

        1. Turkcell’de çalışıyordu

          Avea’nın neyi düzgün ki ödemesi düzgün olsun,almışsınız ya neyse 🙂

    2. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Tivibu Go’yu aylık alabiliyordunuz. Ben aylık aldım.

  16. ya sıktı artık gerçekten sıktı ne hallere düştü f1 … büyük ihtimal bunlar anlaşana kadar tivibu yarışları tek tek verecek …

  17. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    2-3 senelik almak istiyorlarmış umarım alırlar ama öncelikle bu haftasonu malezya gp’yi yayınlayıp yayınlamicakları konusundaki belirsizliği ortadan kaldırsınlar yani geçen seferki gibi kalkıp cuma akşamı açıklarlarsa yine almicam ben almaya kalkışsak bile kurulum felan yetişmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir