Barrichello, 2015’in İlk Yarışı Avustralya’da Uyuya Kalmış

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Rubens Barrichello, 2015 Formula 1 sezonunun ilk yarışı olan Avustralya GP’de uyuya kaldığını söyledi.

Manor’un piste çıkamadığı, Sauber’in başının mahkeme ile belada olduğu, Fernando Alonso ile Valtteri Bottas’ın olmadığı ilk yarış Avustralya’da Mercedes çok rahat bir şekilde ilk 2 sırada yer almıştı.

Globo’ya konuşan Barrichello “Yarışı izlemeye çalıştım ancak bir noktadan sonra artık uyanık kalamadım.” dedi.

Nelson Piquet Jr “Yarışı görmedim ancak duyduğuma göre sadece 15-16 araç yarışa katılmış.”

“Bu Formula 1 seviyesi için utanç verici bir şey. Tekrar rekabetçi olmasını ve bir çok güçlü aracın olmasını istiyoruz.” dedi.

John Watson “Spor, yönetim kurulu, FIA ya da CVC oturup neler yaptıklarını, ne yapmaya çalıştıklarını değerlendirmeli. Ve aynı şekilde ne başardıklarını da.” dedi.


Yorumlar

“Barrichello, 2015’in İlk Yarışı Avustralya’da Uyuya Kalmış” için 3 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    John Watson “Spor, yönetim kurulu, FIA ya da CVC oturup neler yaptıklarını, ne yapmaya çalıştıklarını değerlendirmeli. Ve aynı şekilde ne başardıklarını da.” dedi.

    Bu abi olayı özetlemiş. kanımca kötüye gidiş devam edecek. FIA, CVCi F1 takımları hep birlikte elbilriğiyle sporu batıracaklar.

  2. 10 yıl önce kimse F1’in geleceğinden endişe etmezdi. Şimdi her sene daha ne kadar kötüleşecek diye düşünüyoruz. Bu gidişle torunlarımıza anlatırız güzel zamanları, onlara izletemeyiz.

  3. Sporun geldiği durum acı verici ama gerçekler bunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir