2012 Malezya GP: Schumacher ile Araç Üstü

Michael Schumacher’in 2012 yılında Sepang’da attığı turu izlemek için tıklayınız.

 


Yorumlar

“2012 Malezya GP: Schumacher ile Araç Üstü” için 4 yanıt

  1. Kırmızı kaskı selamlayın!

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Rosberg’in geçtiğimiz yıl sergilediği performansa baktığımızda (özellikle tek tur performansı), açıkçası Schumacher’in 2012’deki formunun yaşına da oranladığımızda müthiş olduğunu görebiliriz. Bunu da o yaşta ancak onun gibi biri yapabilirdi.

    Her ne kadar geri dönmesini hiçbir zaman desteklemesem ve eleştirmiş olsam da, o Schumacher’di ve onun pistte olduğu anlardan keyif almaya çalıştım hep.

  3. Schumacher in Formula 1 için oldukça geç bir yaş ta yeni jenerasyon ve kurallar dağiliminda özellikle son sene Rosberg e karsı gösterdigi direnç ve performans olarak hiç geride kalmaması tek tur hızı o şartlar dahilinde muazzamdi aslında çok büyük bir işdi.Takım arkadasına ragmen pist içi ve dışı çok daha fazla problemler yasamasina ragmen hic isyan etmeyerek sakinligini herzaman koruyarak takımı hiç bir zaman suçlamayarak gençlere de örnek olmasını bildi.Geçen sene; iki takım arkadası arasında sampiyona yarisinda eşit oranda olmayan, mekanik problemlerin ne kadar önemli oldugunun, performansı ne kadar gölgelediginin, bir kaç fazla problemin bile sampiyona yarısını degistirebileceğinin açık bir kanıtıdır.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Kemal Şengül sende olmasan schumi’den bi haber olacaz.Eskide olsa izlemesi çok zevkli Schumacher’i

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir