Alonso: “Malezya Hafta Sonu Zor Geçecek”

yazar:

kategori:

Bu sene ilk yarışına çıkmaya hazırlanan Fernando Alonso, Malezya GP hafta sonunun kendisi için zor geçeceğini söyledi.

Sezon öncesi testlerde kaza geçiren Alonso, sezonun ilk yarışı Avustralya’ya katılamamıştı. Alonso’nun yokluğunda ise McLaren, Honda’nın dayanıklılık endişeleriyle motorun gücünü kısmasının ardından sonuncu oldu.

Alonso “Zinde kalmak için çok sıkı çalıştım ve bu hafta sonu öncesinde iyi ve hazır hissediyorum.”

“Malezya’daki sıcaklık her zaman sürücüler için çok zorlu olmuştur ancak ben kendi kondisyon programına odaklandım ve Sepang’taki her türlü koşullara hazır olduğumu hissediyorum.” dedi.

Bu arada McLaren takımı, Alonso’nun kazası, iyileşmesi ve dönüşüyle ilgili soruların sadece perşembe günü sorulmasını istedi.

Alonso “Hafta sonu zor olacak ancak MP4-30’a ilk defa bir yarış hafta sonunda bineceğim ve yarışacağım için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Alonso Malezya GP’yi daha önce 2005, 2007 ve 2012 yıllarında kazanmıştı.


Yorumlar

“Alonso: “Malezya Hafta Sonu Zor Geçecek”” için 4 yanıt

  1. hayırlısı diyelim

  2. Yıllar sonra mclarenı çok zor bir sezon bekliyor avustralya da bunu gridin eksik kalmasından dolayı fark etmedik ancak gerçek çok yakında ortaya çıkacak ne yazık ki alonso ve button gibi dünya şampiyonlarını manor ile yan yana start alırken görmek zorunda kalacağız

    1. raikkonen1088 avatarı
      raikkonen1088

      Sana hak vermekle beraber bir düşüncene katılmıyorum. Bence gayet de fark edildi Mclaren’ın zayıflığı. Bunu anlayabilmek yada fark edebilmek için yanında bir araca ihtiyaç yok. yenmiş 2 tur bunu en acı şekilde zaten ortaya koyuyor.

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    İlk paragrafa bakınca Alonso’dan kaynaklı bir sorundan dolayı zor olacağı anlaşılıyor sanki ama daha sonra farkı birşey çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir