Pirelli Silverstone'da Sert Lastikleri Test Edecek

yazar:

kategori:

Alman Auto Motor und Sport dergisine konuşan Pirelli Motor Sporları Müdürü Paul Hembery, “İnsanların bizim hakkımızda konuşmasının harika olduğunu düşünüyoruz. Ancak bu tartışmalara odaklanmak istemiyoruz.” diyor.

Hembery, sezon devam ederken mühendislerin ve pilotların lastikleri daha iyi anlayacağını belirtiyor.

Önümüzdeki ay Britanya’da yapılacak olan yarışta ilk kez kullanılacak olan lastiklerin daha az aşınma sorununa yol açacağı tahmin ediliyor. Sert lastikler ilk kez yarış hafta sonunda Cuma antrenmanlarında test edilecek.

Ancak Hembery, uzun süre dayanan lastiklerin seyir zevkini etkileyeceği görüşünde. Monako’yu hatırlatan Hembery, “Lastikler ömür boyu kullanılırsa neler olabileceğini gördünüz” diyor.

 


Yorumlar

  1. bana göre monako ya genişletsinler yada kaldırsınlar o yarış normal piste olsa sonturlarda bıçok geçiş izlerdik kazananlarda farklı olurdu

  2. Zaten hembery F1 profesörü pirelliler uzun süre dayandığı için herkes tren gibi peşpeşe gitmiş bu adam daha önce hiç F1 monako yarışı izlememiş demekki monako da araçların süratli gidemediğini ve geçişin çok az yaşandığını bilmiyor anlaşılan. Haklısın "Zaraki Kenpachi" arkadaşım herşeyi kendilerine yontmuşlar.

  3. Bakalım macaristanda neler olacak ben orayı merak ediyorum, kers+drs+pirelli ile keyifli olabilirmi acaba?

  4. Zaraki Kenpachi avatarı
    Zaraki Kenpachi

    Monakodaki yarış lastiklerden dolayı mı seyir zevkini kısıtlıyor ? Yoksa pistin kendi özelliğinden mi ?
    Ben bildim bileli Monako yarışları başladığı gibi biter.Hemen kendilerine yontmuşlar…

  5. Ferrari%100 avatarı

    Haklı!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir