Ferrari F14 T Motor Kapağı Güncellemesi

Sahip oldukları paketin verimliliğini arttırmak için Ferrari Montreal’de daha sıkı (daraltılmış) olan motor kapağını denedi.Ana çizimde de görüldüğü üzere daha uzun sidepodlara sahip olan bu güncelleme aracın arka tarafına uzanmakta ve arka lastiklerin bulunduğu yerde bitmekte.Bu yeni güncellemenin esas amacı sahip oldukları soğutma miktarını arttırmaya yönelikti ancak bu yenilik downforce kaybetmelerine neden oldu.Montreal ve Monza gibi pistlerde ortalama hızın yüksek olduğu düşünülürse bu güncelleme sadece bu 2 piste uygun olarak gözüküyor.Ferrari,nasıl olduysa bu paketin bekledikleri soğutmayı yapamadığına karar verdi ve yarış için sahip oldukları mevcut pakete geri dönüş yaptı. (Ufak Resim)


Yorumlar

“Ferrari F14 T Motor Kapağı Güncellemesi” için 2 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Dönmeseler şaşardım zaten, ilk antremanlarda Alonso’un hızı bu sebepleydi, daha sonra iptal etiller dayannnıklılık sorun olabilir diye vs.vs.. Bi geitrdiğiniz bişeyi de kullanın be kardeşim. En azından düzlük hızınız olurdu bari.

    1. Aynen gerekirse yolda kalın ha yarış dışı kalmıssın ha 6. 10. olmuşsun en azından bişeyler yaptığınızı görmüş olurduk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir